Klokkenmaker Van Maldegem
 

Volg ons ook op Facebook!


 
 

Lokatie/routeplanner

Informatie

Van Maldegem Uurwerkherstelbedrijf is gevestigd in Den Nul, een dorp gelegen tussen Olst en Wijhe en gecentreerd in de regio Zwolle, Raalte, Deventer en Apeldoorn.

De winkel is goed bereikbaar via rijksweg 337, tussen Deventer en Zwolle. Er is parkeergelegenheid direct voor de deur, en de winkel kan tevens op verzoek rolstoeltoegankelijk worden gemaakt.
Ook is de winkel goed bereikbaar met openbaar vervoer; de bushalte van lijn 161 bevindt zich precies voor de ingang van de winkel.

Openingstijden winkel:

De winkel is op dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 12.00 en 14.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag is de winkel open van 10.00 tot 16.00 uur.


Contactinformatie

Rijksstraatweg 72
8121 EG Den Nul (Olst)

Telefoon: 0570-565885 of 06-53594193

Reactieformulier

Extra informatie/nieuws

Antieke klok verhuizen?

U kunt uw kostbare klok door onze klokkenmaker laten (de)monteren en verhuizen zodat u die zorg niet meer heeft. Tijdens deze verhuizing kan dan gelijk gekeken worden of de klok nog extra onderhoudt nodig heeft en de klok ook een goed begin krijgt op zijn nieuwe locatie.
Bel of mail ons voor een persoonlijke offerte.

 

Cordless DeLIGHT

De piëzotechniek is in een nieuw jasje gestoken. Klik hier voor meer informatie over het project Cordless DeLIGHT, het ontwerp voor een stroomloze lamp.

 

Welke type klok zoekt u?

Klik hier voor diverse overzichten met voorbeeld klokken ter indicatie welke type klokken u als zoekopdracht kunt plaatsen.